Office Knallers
0
Je hebt niets in je winkelwagen.

0

VDB-kantoortotaal

Omdat werkgenot boven alles gaat

VDB-kantoortotaal heeft liefde voor kantoorinrichting. De werkomgeving is van essentieel belang voor het welzijn van uzelf en van uw werknemer.


Meer dan 35 jaar ervaring

VDB-kantoortotaal is gevestigd in Valkenswaard. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring op gebied van kantoor- en projectinrichting en hebben inmiddels een sterk netwerk van leveranciers en fabrikanten om ons heen gecreëerd. Zo bieden wij altijd werkomgevingen met de door u gewenste functionaliteit en uitstraling tegen verrassende prijzen.


Hart voor onze klant

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Vooral ook overheidsinstellingen, zoals gemeenten maken aanspraak op onze expertise. Daarnaast zijn we heel goed bekend met de zorg en welzijn branche en educatie.

Onze klanten geven aan dat zij zeer tevreden zijn over onze producten en dienstverlening. En daar doen we het voor!


Oog voor design

Wij bieden een ruim assortiment, van bureaustoel tot werkbank, van budgetmeubels tot meubels van topmerken. De trends volgen wij op nauwe voet en we hebben daarom altijd oog voor design, ongeacht het budget dat u heeft.


Alert op levering en kwaliteit

Het merendeel van de kantoormeubels is direct uit voorraad leverbaar via onze fabrikanten. Mede hierdoor kunnen wij deze meubels voor een scherpe prijs aanbieden. Na ontvangst van de order zorgen wij niet alleen voor een snelle levering, onze montagedienst installeert desgewenst uw meubilair ter plekke.


Persoonlijke aandacht, service en garantie

Aangezien wij niet gebonden zijn aan bepaalde merken, geven wij u objectief en onafhankelijk advies. Onze klanten en ook wij zien dit als een bijzonder positief punt in de samenwerking.

Op al onze producten zit fabrieksgarantie!